Vissza a
mintaoldalakhoz

Ismerje meg cégünket!

Fay 2008 Kft.

Építőipari cégünk 2008 óta működik eredményesen a projektmenedzsment, a generálkivitelezés és az ingatlanfejlesztés piacán.

Cégünk a XIII. kerületben, a Fay u. 72. sz. társasház kivitelezésére alakított projektcég, ahol saját ingatlanfejlesztés keretében egy 6 szintes, 26 lakásos, liftes társasház generálkivitelezését végeztük.

Rólunk

Szakértelmünket és megbízhatóságunkat különböző projektek során bizonyítottuk: elégedett megrendelőink között vállalatok, állami intézmények, önkormányzatok, ill. egyházak és magánszemélyek találhatóak.

Meggyőződésünk, hogy sikerünk titka minden teljesített projekt során ugyanaz: partnereink választását, bizalmát magas színvonalú és gyors munkavégzéssel szolgáljuk meg.
Minden megrendelőnk olyan szolgáltatásban részesül, ahol a kivitelezés problémamentesen, meglepően gondtalanul és gyorsan valósul meg. Sikereink egyik meghatározó eleme, hogy minden projekt során magasan kvalifikált, tapasztalt szakember-gárdánkkal dolgozunk együtt.
Szolgáltatásaink felölelik intézmények és irodák, kereskedelmi és ipari létesítmények, szállodák és lakóingatlanok, valamint műemlékek teljes körű generálkivitelezését, akár teljes projekt és kivitelezésmenedzsmentjét – de a mélyépítés szakterületein (park-, vasút- és útépítés) is komoly referenciákkal rendelkezünk.
Kérem, a közeljövőben forduljon hozzánk bizalommal vagy ajánljon bennünket, amennyiben az építőipari feladatok minőségi és gyors megoldása a cél!

Lebonyolított projekt

Generálkivitelezés

Felújítás

Önnek miben segíthetünk?

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A megadott elérhetőségein kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Keressen minket bizalommal!

 

Fay 2008 Kft.

Cégnév: Fay 2008 Kft.
Székhely: 1074 Budapest, Alsó erdősor utca 12.
Cégjegyzékszám: 01-09-893872
Adószám: 14211478-2-43
Telefonszám: 06-30-420-6039
E-mail cím: fay2008kft@gmail.com

 

Adatvédelmi Tájékoztató