Vissza a
mintaoldalakhoz

felújítás

Sükösdi lakóház felújítása

Az épület falfelületeit teljes mértékben renoválni kellett: a repedések javítását, tapasztási hiányok pótlását és komplett felület meszelését, beleértve a mennyezetek (fa és tapasztott) renoválását is el kellett végezni. Hagyományos sár-törek alapanyagból, és háromszori fehér-meszelés alkalmazásával a teljes épületen, kívül-belül.

Részletek

PROJEKT NEVE:

MUNKAVÉGZÉS HELYE: 

Projekt Információ

A konyha falának felületképzésénél sármeszelés készült kb. 2 m magasságig, a felette lévő füstkormos felületen megmaradt a felület-kialakítás. A kemence-fal találkozásánál a repedések javítása, „szilvalekváros” vagy kenderszövet erősítéssel történt.
A tornác mennyezetének tapasztott fa-födém gerendái mentén a tapasztást újra kellett rakni, kenderszövet megerősítést alkalmazni.
A vakolt kerítés javítása, tagozatok javítása habarccsal történt, szintén háromszori meszeléssel.
A nyílászárók új mázolást kaptak, a meglévővel megegyező minőségben és színben. Az egyéb látszó fafelületek lenolajos felületkezelést kaptak.
A lakóépület padlóját cserélni kellett, a meglévő döngölt padlót óvatosan felszedni, és új padlót tömöríteni az eredeti magasság újraképzésével.
A nádtetőjavítás fél vastagságban új anyag betoldásával 550 m2 felületen újrakészült.
A hátsó hosszanti homlokzaton a talajon lévő csöpögővonal kitisztítása.
A kémény tisztítása, tetőn kívüli felújítása tagozatokkal, meszeléssel.

PROJEKT NEVE:

MUNKAVÉGZÉS HELYE: 

Önnek miben segíthetünk?

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A megadott elérhetőségein kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Keressen minket bizalommal!

mail@mail.hu
1119 Budapest, Etele út 32/ A .
telefon